Toate stirile
E-mail:
Parola:    

Am uitat parola Cont nou
Esti persoana fizica si ai nevoie urgent de un medicament? Creeaza-ti acum un cont acum si posteaza cererea ta!
 
Top 3 cereri!
 
 
Top 5 stiri!
 
 
Farmaciile din Virginia:
 
SANATATEA
SC REEAFARM SRL
Aroma-tis
VERDAN FARM
SINTEZIS
RODICA
PROFARM
sc farmacia alexandra s.r.l.
Elisan
SC FARMACIA ANEMONA SRL

Termeni & Conditii

Sunteti bineveniti la Farma.AgoraCentral.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Daca vizitati site-ul Farma.AgoraCentral.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

SCOPUL PORTALULUI FARMA.AGORACENTRAL.RO

Scopul portalului Farma.AgoraCentral.ro este de a pune la dispozitia utilizatorilor un sistem de mica publicitate. Farma.AgoraCentral.ro NU intermediaza, NU vinde, NU cumpara, NU are nici un beneficiu material si NU este impicata in nici un fel in eventualele tranzactii intre utilizatori sau cu terti. Portalul si administratorii lui nu sunt responsabili de calitatea, veridicitatea si conformitatea anunturilor (cereri si oferte) publicate in cadrul lui.

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina de Intrebari frecvente.

CONFIDENTIALITATEA

Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a site-ului Farma.AgoraCentral.ro si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.

COMUNICATII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati Farma.AgoraCentral.ro sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

  • sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
  • sa agreati mesajele postate de noi pe site-ul Farma.AgoraCentral.ro;
  • ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

Farma.AgoraCentral.ro nu este responsabila pentru continutul anunturilor (cereri, oferte, text, grafica, logo, iconuri, imagini) facute de utilizatorii site-ului, acestia asumandu-si intreaga raspundere asupra veridicitatii lor.

ACCESUL IN WEBSITE

Oricine are dreptul de a vizita orice sectiune a acestuia portal. Insa doar unitatile farmaceutice au dreptul de a-si crea conturi, de a administra anunturile (cereri si oferte) proprii (adaugare/stergere/modificare) si de a raspunde la alte anunturi (cereri si oferte) postate in cadrul acestui portal.

Farma.AgoraCentral.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.

  • Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
  • Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris;
  • Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice Farma.AgoraCentral.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele Farma.AgoraCentral.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris;
  • Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a Farma.AgoraCentral.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila Farma.AgoraCentral.ro si partenerii sai.

CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra.

Farma.AgoraCentral.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

EGALITATEA SANSELOR

In cadrul site-ului www.farma.agoracentral.ro si a companiei HOLISUN SRL se respecta cu strictete principiile egalitatii de sanse atat in ceea ce priveste membrii echipei, ca si a clientilor.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Farma.AgoraCentral.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Echipa Farma.AgoraCentral.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, Farma.AgoraCentral.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Descrierile ofertelor si a cererilor cad in responsabilitatea autorilor anunturilor respective, Farma.AgoraCentral.ro nu garanteaza pentru veridicitatea datelor.

DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA

Farma.AgoraCentral.ro nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el.

Pentru verificarea continutului unui colet expediat in urma unei tranzactii intermediate de Farma.AgoraCentral.ro, vanzatorul este de acord ca acesta sa fie deschis de catre cumparator in prezenta curierului. In cazul in care continutul coletului nu corespunde cu ceea ce s-a achizitionat, poate fi refuzat.

UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!

In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Farma.AgoraCentral.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. Farma.AgoraCentral.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.

Farma.AgoraCentral.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Proprietarii Farma.AgoraCentral.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

 
Firme,
							afaceri,  Portal  Afaceri Romania